Kenszagu vizelet


Prostatitis tabletta kezelés Omnik A prosztata gyulladása a népi emberek kezelésében

A húgyúti fertőzés esetén a vizelet erős, bűzös szagú lehet, ezt kísérheti csípő érzés, gyakori és sürgető vizelési inger, melyet csak pár csepp vizelet távozása kísér, sokszor a vizelet színe sötét, esetleg véres.

Mire következtethetünk a szagból?

A bankok prosztata kezelése A kaporok infúziója a prosztatitisből

Jellegzetes a vizelet szaga fenilketonuriásoknálilyenkor dohos szaga van. Ez egy anyagcsere-betegség, mely során a fenilalanin nevű aminosavat a szervezet nem képes lebontani, és az idegrendszerre káros termékek halmozódnak fel.

hol kell kezelni a prosztatagyulladást Prostatitis áfonya

Ezt a kenszagu vizelet már újszülöttkorban szűrik, ezért a fenilalaninmentes diétával a tünetek kialakulása megelőzhető. A vizelet szaga édes cukorbetegségbenegyes ételek fogyasztása esetén is jellegzetes szag alakulhat ki, például erős szagot okoz a spárga elfogyasztása.

A prosztatitis torma van Krónikus prosztatitis heg kezelése

Kenszagu vizelet is szúrós szagú vizeletet okoz, ha valaki kevés folyadékot fogyaszt, és emiatt a vizelet bekoncentrálódik. A vizelet erős szaga kialakulhat vitaminkészítmények fogyasztása miatt, főleg a B-vitaminok okoznak jellegzetesen szúrós szagot.

Tárolási prosztatitis kezelés Segítsen valakinek prostatitis kezelésében

Mit tegyél, ha valamilyen rendellenességre gyanakszol? Ha a vizeleted erős szagú, akkor először azt gondold végig, hogy nem fogyasztottál-e foszfátban, nitrátban gazdag ételt, B-vitamint, esetleg nem az alacsony folyadékfogyasztás okozza-e annak bekoncentrálódását.

A vizelet kellemetlen szaga a férfiakban

Ha ezek egyike sem jön szóba vagy a fertőzésre jellemző tünetek jelentkeznek, akkor feltétlenül fordulj háziorvosodhoz vagy urológushoz.

Ez esetben a vizelet vizsgálatával el lehet dönteni, hogy van-e fertőzés, és az eredmény alapján antibiotikumos terápiát lehet indítani.

Információ a prosztatitisből A kezelés prosztata okai

KamaszPanasz - Dr. Csuth Ágnes a rovat legfrissebb cikkei.