„Az ifjúságot előrelátóan nevelni annyit tesz, mint gondoskodni arról, hogy megőrizzük lelkét a világ romlottságaitól, hogy elvessük belé a becsületesség magvait, állandóan buzdítva őket tisztességes szavakkal és példákkal”

Johannes Amos Comenius

Iskola bemutató letöltése

application/pdf comenius.pdf (10.2 MB)

Bemutatkozás

Határtalanul Pályázat

Iskolánk, a Comenius Általános Iskola pályázati támogatást nyert a Határtalanul című pályázaton 2019-ben. A Pályázat keretén belül 7. és 8. osztályos diákjaink látogathatnak határon túli magyarlakta területre: a romániai Gyergyószentmiklósra és környékére.

hatartalanul banner

 
Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával.

Tovább a részletekre...

Adó 1% felajánlás

Az iskola fenntartójának ajánlhatja adója 1%-át!
A Keresztény Nevelésért Alapítvány: 18857845-1-17

Köszönjük!

Tankönyvrendelés rendje

A tankönyvrendelés rendje megtalálható a mellékelt letölthető dokumentumban.

Tankönyvrendelés rendje dokumentum

Kedves Szülők!

Szeretettel várjuk gyerekeiket a Comenius Általános Iskolában, ahol 10 fő körüli osztályokban a tehetséggongozásra és a felzárkóztatásra is több lehetőség nyílik, ahol hangsúlyos az jellemformálás, az etika tantárgy és a bibliaismeret oktatás, ahol az idegennyelv oktatás az első osztálaban kezdődik, ahol dráma és képzőművészeti tagozat is működik, ahol a tanulúk 60%-a gimnáziumokban, szakközépiskolákban tanul tovább, ahol fontos az egészséges életmódra nevelés, a gyerekek 2 év úszásoktatkásban részesülnek, ahol a szülő-pedagógus viszony személyes.

Olvasson tovább...

Házi feladatok a weboldalon

Kedves Gyerekek!

Értesítünk benneteket, hogy a 5.-8. osztályosok számára az aktuális házi feladatok listáját elérhetővé tettük. A házi feladatokat megatálájátok a Házi feladat címszó alatt.

Olvasson tovább...

Farsangi mulatság

Síkóstoló az iskolában

Az iskola tanulói egy kellemes délelőttöt töltöttek a Szekszárdi Műjégpályán.

Az iskola korcsolyázni ment 2011. 12. 14.